Om virksomheden

Worlds of spicesVirksomhedens startgrundlag var import af dåsekonserves fra Australien til fødevareindustrien i Danmark i 1908. Konceptet som leverandør af forarbejdede råvarer har lige siden været det grundlæggende fundament for virksomheden.
I 1922 blev virksomheden registreret som Henry Olsens Sønner A/S. Indehaverne var Hr. Olsen og Hr. Henry Møller. Desværre kom de forventede sønner ikke ind i virksomheden. Den bærende kraft i virksomheden var Henry Møller og værdigrundlaget og traditionerne for virksomheden blev videreført af Svend Møgelvang fra 1978, nuværende formand for bestyrelsen, og siden 1999 af Steen Lyngh Madsen.
Steen Lyngh Madsen har en mangeårig international uddannelse inden for levnedsmidler og har ført virksomheden ind i den moderne og forandringskrævende verden. Steen Lyngh Madsen har formået dette via en meget fleksibel og hurtig omstillingsproces, men fortsat med baggrund i de gamle dyder.

Derfor er Henry Olsens Sønner A/S et naturligt valg som en seriøs, professionel og troværdig samarbejdspartner til fødevareindustrien i hele Norden.